régi viccek

MUNKA

Két sperma beszélget: A francba mindjárt mehetünk dolgozni:Honnan tudod kérdi a másik:Na bammeg áll a főnök!!!!

A KANTIN

A helyszin tizenhatodik emelet egy kantin:Egy orosz és egy amerikai beszélgetnek:Na amcsikám modja az orosz én otthon oroszországban gyökerestül téptem a fákat meg erdő tüzeket oltottam egy köpéssel:Az amerikai hallgatja egy darabig majd megszólal:Nos a tizenhatodik emeleten vagyunk én most szépen kiugrom az ablakon és körübelül öt másodperc mulva itt vagyok ha ezt utánam csinálod akkor elhiszem hogy fasza gyerek vagy:Az amcsi kiugrik az ablakon és alig mulik el pár másodperc és már jön is be az ajtón:Az orosznak leesik az álla de nincs mit tenni kiugrik az ablakon és szanaszét töri magát:A kantinos megcsóválja a fejét:Bazdmeg superman te marha geci vagy ha iszol!!!

TERHESSÉG KIZÁRVA

Egy tizenhárom éves kislány kérdezi az édesanyját:Anya lehet nekem gyerekem? dehogy lehet kislányom hiszen még csak tizenhárom éves vagy:A kislány visszamegy a szobájába:Na fiuk akkor mégegyszer ugyan ezt!!!

ARANYHAL

A bolond talál egy aranyhalat:aarraanyhaaaal mondja a bolond:Ha visszadobsz három kivánságodat teljesitem mondja a hal:leeggyeek ookoos mondja a bolond:hát ezt nem hiszem el okos lettem hát én mindjárt beszarok a gyönyörüségtől mondja a bolond:A francba beszartam komolyan mondom mindjárt megőrülök mondja a bolond:Aarraanyhaaaal !!!

A LÓ

Két cigány megy egy lovon: meg szólal az egyik, Te gazsi csuklik a ló, Nem baj itasd meg vizzel, "Nem úgy, össze!!!

A KIVÁNSÁG

A huszár találkozik a jó tündérrel:Na huszár mondja a jó tündér,nagy szerencséd van mert három kivánságod teljesitem, de jól gondold át mert ettől függ a további sorsod.Jó, mondja a huszár,akkó engem mától ne fogjon a golyó.Jó, mondja a jó tündér.ezzel az első kivánságod teljesült.Na akkó engem többé ne fogjon a kard.A kivánságod teljesült,mondja a tündér.No a huszár erősen elgondolkozik a harmadik kivánságon,egyszer csak meglát egy lovat a réten.Na tündér látod azt a lovat?Igen mondja a tündér,látom.No akkó nekem is legyen akkora mint annak a lónak.Mind a három kivánságodat teljesitettem. mondta a tündér és amint kimondta abban a pillanatban eltünt.A huszár nagyon vidáman tér vissza a táborba,na fiuk velem csoda történt,azonnal lőjetek mellbe.Ne hülyéskedjJózsi azonnal megpusztulsz,mondták a többiek de a huszár addig erősködött hogy az egyikük mellbe lőtte.De józsinak egy haja szála se görbült.Na akkó most vágjatok karddal.a huszárok most már neki estek,ütötték vágták ahol érték,de egy haja szála se görbült.Na de ez mind semmi mondta és letolta a nadrágját ezt nézzétek.Na lett is nagy csend egyszer csak megszólal az egyik huszár.A kurva életbe Józsi ekkora pinát én még életemben nem láttam!!!

 

Címkék: viccek

vicces-hirdetés

Lakatlan sziget kiadó!!!

Címkék: hülyeségek

szellemes idézetek

Ha elromlott a tegnap hogyan tudom megjavitani holnap?

A valószinüség határán valószinüség szerint semmi sem valószinü.

Soha se mondd hogy soha de ha mégis mondanád soha se ismerd be.

Ha elferditem az igazságot biztos hogy meggörbűl?

Ha a majmoktól származunk én mért nem szeretem a banánt?

Ha véletlenül lelövöm magam másodjára talán már nem sikerül.

Megigérem hogy többet nem fogok inni egész nap.

ha eltörik a dió azt hogyan tudnám meghegeszteni?

Az tuti hogy vannak földönkivüliek különben ET- se tudott volna haza menni.

Nagyon érzékeny vagyok biztos sirni fogok a temetésemen.

Én hiszem hogy van véletlen egyszer biztos hogy elmegyek oda.

Marx már mikor megirta a tőkét és még soha senki nem tudta kivágni.

Címkék: vicces idézetek

jancsi és juliska

Jancsi és Juliska fürdik a medencében Kis idő mulva megszólal juliska Te Jancsi tényleg leeresztek ha kiveszed?

Juliska  megkérdezi anyukáját:anya mi van a jancsi nadrágjába? mi lenne mi lenne hát fütyülő mondja kinjába az anya:jön ám juliska egy jó fél óra mulva nagy dirrel durral:átvertél anya ez nem szól!!!

Te Juliska ha feljössz hozzám akkor varázsolok egyet:És azt hogy csinálod Jancsi?Én megduglak te pedig eltünsz!!!

Címkék: viccek
süti beállítások módosítása